top of page

Er GRANDERVAND vejen til grønne besparelser? …..Var overskriften på vores sidste inspirationsmøde i

Vi mødtes on-line en eftermiddag sidst i oktober. Til mødet havde vi inviteret Kåre Netterstrøm fra virksomheden Grandervand og Poli Jørgensen, teknisk leder hos Dykon A/S.

Grander-metoden ”vitaliserer”, ifølge vores oplægsholder, vands naturlige egenskaber, skaber liv, balance og grønne besparelser - uden vedligeholdelse eller driftsomkostninger. Anlægget er en boks som drikkevand, spildevand eller vand til fødevarer mm ledes igennem.

En deltager bemærkede at metoden minder om magnetiseret vand. Dette var Kåre enig i. Præcis hvad der sker i ”Boksen” er ikke dokumenteret, men at det har en effekt kunne Poli bekræfte.

Dykon har en klar grøn profil og har Grander vandvitalisering som en helt naturlig del af en grøn virksomhed. De har haft Grander installeret siden 2009. Effekten har været helt uændret igennem 11 år uden vedligeholdelse eller driftsomkostninger på anlægget. Og der bliver sparet mange penge hvert år!

Vores oplægsholdere holdt et overbevisende oplæg, der trods vores medlemmers naturvidenskabelig ståsted, gav flere mod på at høre mere konkret i relation til deres virksomhed.


Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page