top of page

tirs. 16. maj

|

Webinar på Zoom

Grønne laboratorier - på vej mod en mere bæredygtig laboratoriedrift

Kom og lære om det seneste indenfor "grøn" laboratoriedrift og certificeringer indenfor mere bæredygtige laboratorier. Klik på linket nedenfor for at deltage.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
Grønne laboratorier - på vej mod en mere bæredygtig laboratoriedrift
Grønne laboratorier - på vej mod en mere bæredygtig laboratoriedrift

Tid & sted

16. maj 2023, 14.00 – 16.00

Webinar på Zoom

Om eventet

Klik på linket for at deltage i vores webinar kl. 14: KLIK HER

Miljønetværk Nordsjælland og Grønt Råd på Cphbusiness Laboratorie og Miljø inviterer til et event med fokus på laboratorier og miljøledelse indenfor laboratoriedrift. 

Nye rammer udvikler sig hele tiden, for at skubbe laboratorier i en mere bæredygtige retning. Eventet fokuserer på det praktiske arbejde med at sætte bæredygtighed i fokus, samt certificeringer indenfor "grøn" laboratoriedrift.

Eventet er gratis for Miljønetværk Nordsjællands medlemmer. Medlemskab i Miljønetværket er gratis og uforpligtende. Følg linket i menuen ovenpå.

 

PROGRAM 

14.00-14.15: Velkommen og præsentation af Miljønetværk Nordsjælland, Grønt Råd og  oplægsholderne. 

14.15-14.45: Nikoline Borgermann, der er LEAF programleder og Sustainable Labs Advisor, og  har været drivkraften bag indføringen af LEAF på laboratorierne på Københavns Universitet, vil  fortælle om sit arbejde med det og om LEAF. 

14.45- 14.55: Pause 

14.55 – 15.25: Melanie Blasius, lektor og tilknyttet forskningsgruppen Molekular Aging  Program på Københavns universitet. Melanie er LEAF-ansvarlig og vil fortælle om LEAF certificeringen på det laboratorie, hvor hun er tilknyttet. 

15.25 – 15.30: Pause 

15.30- 16.00: Emma Simonsen er laborant og bæredygtighedskoordinator i laboratoriet på  Institut for Fysik, Kemi og Farmaci på Syddansk Universitet. Hun vil fortælle om sit arbejde  med bæredygtighed som koordinator og på det praktiske plan i laboratoriet

Del denne begivenhed

bottom of page