Field%20of%20Flowers_edited.jpg

BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK

Miljønetværk Nordsjælland er din kilde til viden og kompetenceudvikling både personligt og fagligt. Vores medlemskab bygger på personlige relationer og erfaringsudveksling, vi tror på, at vi sammen kan gøre hinanden dygtigere. 

HVEM KAN BLIVE MEDLEM

Alle virksomheder og personer, der på den ene eller anden måde arbejder professionelt med eller inden for området miljø, kan blive medlem af netværket.

 

Vores medlemmer kommer fra mange forskellige brancher og arbejder på flere forskellige niveauer. Medlemmerne er repræsenteret i både offentlige og private virksomheder, lige fra enkeltmandsvirksomheder, SMV’er og helt op til store internationale virksomheder. Det de alle har tilfælles er, at de til dagligt arbejder med miljøområdet med eksempelvis miljøledelse, bæredygtig forretningsudvikling, lovgivning, forvaltning m.v.

Miljønetværk Nordsjælland er placeret i Nordsjælland og derfor kommer mange af vores medlemmer fra virksomheder beliggende i Nordsjælland eller også, er de privat bosat. Alle er dog velkomne uanset geografisk placering.

Miljønetværk Nordsjælland har mange tilbud, og det er helt op til dig, hvad og hvor meget du ønsker at deltage i.


I udgangspunktet udbyder vi hvert halvår et nyt kursusprogram og inviterer løbende til oplæg under "Bagsmækken". Derudover tilstræber vi at afholde minimum fire inspirationsmøder med foredragsholdere og/eller workshops om året.


Pop-up ERFA-gruppens dagsorden og møder afhænger af hvilke temaer vi har fokus på i netværket. De tidsbegrænsede ERFA-grupper afholder i udgangspunktet 2-3 møder. 

HVAD KRÆVER ET MEDLEMSKAB

DIT UDBYTTE AF MEDLEMSKABET

Dit udbytte af medlemskabet afhænger i høj grad af dit eget engagement og indsats. Miljønetværk Nordsjællands netværksleder faciliteter netværksmøder, arrangementer og kursustilbud, og det er op til dig at udnytte de muligheder, der ligger i det.


Du kan som aktiv deltager i netværket hente inspiration og viden til dit arbejde på miljøområdet. Du får mulighed for sparring og at spejle dig i andres erfaringer til at imødekomme udfordringer, løse problemer og se nye muligheder.

PRISER OG MEDLEMSFORDELE

Det er gratis at være medlem af netværket, og langt de fleste tilbud er ligeledes gratis at deltage i.

Som medlem af Miljønetværk Nordsjælland får du:

  • tilknyttet en netværksleder der faciliteter og arrangerer møder og arrangementer.

  • tilbud om at deltage i spændende workshops, inspirationsmøder og foredrag.

  • tilbud om kompetencegivende kurser under vores efter- og videreuddannelsesprogram og gratis deltagelse i "Bagsmækken".

  • mulighed for at deltage i vores pop-up ERFA-grupper.

  • mulighed for at oprette og deltage i projekter i samarbejde med vores miljøteknologstuderende, under vejledning fra vores team af erfarne specialister inden for miljøområdet.

Læs mere om hvad netværket tilbyder her

TILMELD DIG I DAG

Miljønetværk Nordsjælland, Peder Oxes Allé 2, 3400 Hillerød
info.mnn@cphbusiness.dk  |  Tel: 3615 4727

Vilkår og betingelser:
Når jeg tilmelder mig Miljønetværk Nordsjælland accepterer jeg samtidig at mit navn, efternavn, e-mail og virksomhed kan deles internt i netværket med de øvrige medlemmer. Jeg accepterer at modtage netværkets nyhedsmails.

Når jeg deltager i arrangementer og kurser accepterer jeg samtidig at der må tages billeder som kan anvendes i miljønetværkets markedsføring via fx oplæg, nyhedsbreve, hjemmesider og social medier.

 
KONTORTID

Mandag-torsdag fra kl. 9:00-14:00

 

ADRESSE

Miljønetværk Nordsjælland

Cphbusiness, Laboratorie og Miljø

Peder Oxes Allé 2

DK- 3400 Hillerød

Telefon +45 3615 4727

Mail: info.mnn@cphbusiness.dk

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

©2016 Miljønetværk Nordsjælland

I samarbejde med Cphbusiness