Cphbusiness_Laboratorie_&_Miljø.JPG

OM OS

Miljønetværk Nordsjælland er et kompetencegivende vidensnetværk målrettet personer, der arbejder inden for det miljøfaglige område.

Miljønetværkets formål er at inspirere, uddanne og udvikle de enkelte medlemmer. At facilitere netværksmøder hvor medlemmer gennem erfaringsudveksling og sparring udvikler deres faglige kompetencer og personlige relationer.

ORGANISERING

Miljønetværk Nordsjælland blev i 2015 etableret af Cphbusiness, Laboratorie og Miljø i Hillerød, som også i dag varetager sekretariatsfunktionen og har en netværksansvarlig og netværkskoordinator ansat til at drive netværket.

Miljønetværket udvikles i et tæt samarbejde mellem medlemmerne og Cphbusiness, Laboratorie og Miljø. Der er nedsat en virksomhedsgruppe, der mødes to gange om året, og som er med til at sikre, at netværkets aktiviteter og tilbud imødekommer udviklingen og opfylder medlemmernes interesser og behov.

OM CPHBUSINESS

Cphbusiness, Laboratorie og Miljø i Hillerød er en afdeling under Cphbusiness. Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi, der tilbyder danske og internationale videregående uddannelser inden for: Salg og Markedsføring, Service og Oplevelse, Økonomi og Finans, Innovation og Teknologi, Ledelse og Kommunikation samt Laboratorie og Miljø. Cphbusiness har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød, samt aktiviteter på Bornholm. Cphbusiness beskæftiger i dag ca. 5.800 fuldtidsstuderende, 7.200 deltidsstuderende og 380 medarbejdere.

Viden og kompetenceudvikling er Cphbusiness kerneområde, og på Cphbusiness, Laboratorie og Miljø uddanner vi til dagligt laboranter og miljøteknologer samt tilbyder videreuddannelse inden for miljø- og kemikalieområdet. Qua vores position som uddannelsesinstitution har vi adgang til den nyeste viden på området og har i vores daglige arbejde en stor berøringsflade, når vores studerende og undervisere i tæt samarbejde med erhvervslivet løser opgaver og fungerer som rådgivere for virksomheder på miljøområdet.

VORES TEAM

Miljønetværk Nordsjællands team består af netværksansvarlig Charlotte Hald Pratt, netværkskoordinator Michelle Utzon-Frank og sekretariatsleder Vibeke Weirum Jepsen.

Derudover har vi et helt team af dygtige medarbejdere, som du kan læse mere om herunder

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: info.mnn@cphbusiness.dk

P1000134%20justeretSH2%20(1)_edited.jpg
SEKRETARIATSLEDER
VIBEKE WEIRUM JEPSEN

Ansvarlig for medlemsskab, tilmeldinger, kontakt m.v.

E-mail: info.mnn@cphbusiness.dk

Telefon: 3615 4727

NETVÆRKSANSVARLIG
CHARLOTTE HALD PRATT

Lektor på Cphbusiness og specialist inden for kemikalier, miljøfarvurdering, laboratorier og sikkerhed.

E-mail: chpr@cphbusiness.dk

Telefon: 3615 4562

Racoon
NETVÆRKSKOORDINATOR
MICHELLE
UTZON-FRANK

Adjunkt på Cphbusiness og specialist inden for miljøledelse, cirkulær økonomi, affald og ressourcer, bæredygtig design og produktion
 

E-mail: mt@cphbusiness.dk

Telefon: 3615 4705