Voksenuddannelse Course

EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE

Miljønetværk Nordsjælland er en del af Copenhagen Business Academy, der er Danmarks største erhvervsakademi. Her tilbyder vi en lang række spændende enkelfag og akademiuddannelse inden for miljøteknologi, til meget rimelig priser.

Miljøteknologi

Med en akademiuddannelse i miljøteknologi får du viden og kompetencer til at analysere, planlægge og vurdere miljøteknologiske problemstillinger i forbindelse med drift, kontrol og udvikling i en virksomhed.


Du kan læse mere om uddannelsen og uddannelses enkeltfag på Cphbusiness hjemmeside. Herunder kan du se hvilke enkeltfag der bliver udbudt i foråret 2022.

Working on Laptop_edited.jpg

CSR og cirkulær økonomi

Opstart 10. februar 2022 kl. 17.00-20.00

København

Vil du styrke din viden om bæredygtighed og cirkulær økonomi, så du er kvalificeret til at arbejde med virksomheders samfundsansvar og samspil med omverdenen? Så er kurset CSR og cirkulær økonomi lige noget for dig.

Læs mere og tilmeld dig her

Brug denne plads til at præsentere dig selv og dele din faglige historie.

Cphbusiness_mjø_nov_2016_3_edited.jpg

Virksomhedens miljøpåvirkninger

Opstart 8. marts 2022 kl. 9.00-15.00
Hillerød

Vil du kunne bidrage med viden til, hvordan virksomheders aktiviteter og biprodukter påvirker naturen og miljøet? Så er dette kursus lige noget for dig.
Læs mere og tilmeld dig her

Working Together_edited.jpg

Miljøforbedring og mærkning af produkter

Opstart 21. april 2022 kl. 17.00-20.00 Hillerød

Vil du have viden om miljømærker og miljøforbedringer, så du kan inddrage miljø i virksomhedens produktudvikling og indkøbspolitikker? Så er kurset miljøforbedring og mærkning af produkter noget for dig.

Læs mere og tilmeld dig her