top of page
Voksenuddannelse Course

EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE

Miljønetværk Nordsjælland er en del af Copenhagen Business Academy, der er Danmarks største erhvervsakademi. Her tilbyder vi en lang række spændende enkelfag og akademiuddannelse inden for miljøteknologi, til meget rimelig priser.

Miljøteknologi

Med en akademiuddannelse i miljøteknologi får du viden og kompetencer til at analysere, planlægge og vurdere miljøteknologiske problemstillinger i forbindelse med drift, kontrol og udvikling i en virksomhed.


Du kan læse mere om uddannelsen og uddannelses enkeltfag på Cphbusiness hjemmeside. Herunder kan du se hvilke enkeltfag der bliver udbudt.

Working Together_edited.jpg

Kemikalielovgivning og -styring

Opstart 29. marts 2023 kl. 17.00-20.00 København

Vil du arbejde med en affalds- og ressourcedagsorden rettet mod en cirkulær økonomi? Så er kurset ressourcer, affald og genanvendelse noget for dig.

Læs mere og tilmeld dig her

Working on Laptop_edited.jpg

CSR og cirkulær økonomi

Opstart 9. februar 2023 kl. 17.00-20.00

København

Styrk din viden om bæredygtighed og cirkulær økonomi, og bliv kvalificeret til at arbejde med virksomheders samfundsansvar og samspil med omverdenen.

Læs mere og tilmeld dig her

Brug denne plads til at præsentere dig selv og dele din faglige historie.

Cphbusiness_mjø_nov_2016_3_edited.jpg

Virksomhedens miljøpåvirkninger

Opstart 21. februar 2023 kl. 9.00-15.00 Hillerød

Vil du kunne bidrage med viden til, hvordan virksomheders aktiviteter og biprodukter påvirker naturen og miljøet? Så er dette kursus lige noget for dig.
Læs mere og tilmeld dig her

bottom of page