top of page

tirs. 28. sep.

|

Webinar - Link vil blive tilsendt i mail.

Krav til virksomheders rapportering nu og i fremtiden

Verdensmål, bæredygtighed, CSR, klimaberegning, industrielle udledning til miljøet, ikke finansielle afrapportering, §99a regnskabsloven? Har du styr på hvad din virksomhed SKAL rapportere? Deltag i dette webinar hvor Miljøstyrelsen og Erhvervsstyrelsen fortæller om de nye og fremtidige krav.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Krav til virksomheders rapportering nu og i fremtiden
Krav til virksomheders rapportering nu og i fremtiden

Tid & sted

28. sep. 2021, 12.30 – 15.00

Webinar - Link vil blive tilsendt i mail.

Om eventet

Verdensmål, bæredygtighed, CSR, klimaberegning, industrielle udledning til miljøet, ikke finansieller afrapportering, §99a regnskabsloven? Har din virksomhed styr på hvad og hvordan den SKAL rapportere? 

Deltag i dette webinar og blive klogere på hvad det betyder for din virksomhed når Miljøstyrelse og Erhvervsstyrelsen fremlægger de nye og kommende rapporteringskrav.

Der er stigende fokus på at virksomheder ikke kun skal måle deres performance ift. traditionelle økonomiske parameter, men også på deres sociale og miljømæssige performance. EU har netop opdateret deres regulering på hvad og hvordan virksomheder skal rapportere på deres udledninger til miljøet. Samtidig er EU på vej med en større reguleringspakke omkring rapportering på CSR-området – der både har indflydelse på større virksomheders rapportering, som led i årsregnskabet, men også ift. hvordan den finansielle sektor måler bæredygtighed af deres investeringer.

Del denne begivenhed

bottom of page