top of page

tors. 26. aug.

|

Webinar. Link vil blive tilsendt i mail.

Webinar om byggelogistik: Gør din transport grønnere

Har du styr på, hvor meget din kørsel og transport belaster miljøet? På vegne af vores parter i Gate 21, kan Miljønetværk Nordsjællands medlemmer deltage i webinar der fokuserer på særligt byggevirksomheder kan miljøoptimere deres logistik.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Webinar om byggelogistik: Gør din transport grønnere
Webinar om byggelogistik: Gør din transport grønnere

Tid & sted

26. aug. 2021, 14.00 – 17.00

Webinar. Link vil blive tilsendt i mail.

Om eventet

Har du styr på, hvor meget din kørsel og transport belaster miljøet?

På vegne af vores parter i Gate 21, kan Miljønetværk Nordsjællands medlemmer deltage i webinar der fokuserer på særligt byggevirksomheder kan miljøoptimere deres logistik.

Om arrangementet

I forbindelse med Bæredygtig Bundlinje 2.0 afholder vi et webinar, der klæder små og mellemstore virksomheder i byggebranchen på til at optimere jeres logistik.

Byggevirksomheder har tung transport, som begrænser mulighederne for at udskifte vognparken til et grønnere alternativ. Men det kan i nogle tilfælde lade sig gøre, for eksempel overgår mange til brint og alternative drivmidler.

Byggevirksomheder står også overfor en væsentlig barriere inde i byen, hvor de mangler plads til sortering og transport. Til dette webinar kan du blandt andet høre STARK fortælle om deres erfaringer.

Webinaret er åbent for alle interesserede virksomheder og foregår via Zoom. Senest dagen inden webinaret modtager du en mail med link til deltagelse.

Del denne begivenhed

bottom of page