top of page

ons. 20. jan.

|

Webinar

Webinar om miljømærker og miljøledelse - Med særligt fokus på bygge- og oplevelsesbranchen

Bæredygtig Bundlinje 2.0 inviterer hermed alle medlemmer af Miljønetværk Nordsjælland til webinar om arbejdet med miljømærker og miljøledelse. Se hele programmet herunder.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
 Webinar om miljømærker og miljøledelse - Med særligt fokus på bygge- og oplevelsesbranchen
 Webinar om miljømærker og miljøledelse - Med særligt fokus på bygge- og oplevelsesbranchen

Tid & sted

20. jan. 2021, 12.30 – 14.30

Webinar

Om eventet

Bæredygtig Bundlinje 2.0 inviterer hermed alle medlemmer af Miljønetværk Nordsjælland til intromøde om arbejdet med miljømærker og miljøledelse. 

Hvorfor skal din virksomhed interessere sig for miljømærker og miljøledelse?

Miljønetværk Nordsjælland og Bæredygtig Bundlinje 2.0 inviterer til webinar inden for miljømærker og miljøledelse. Arrangementet er åbent for alle virksomheder og det er gratis at deltage.Forløbet henvender sig til dem af jer der er nysgerrige på miljøcertificeringer eller allerede er startet en certificeringsproces, enten i forhold til service-/produktorienteret miljømærkningsordninger eller certificeringer inden for miljøledelsessystemer. Vi vil denne gang have et særligt tilbud for virksomheder inden for byggebranchen og oplevelsesbranchen. 

Ved at deltage på webinaret får du en grundforståelse for principperne for miljømærker og miljøledelse, og hvorfor det kan være en fordel for din virksomhed at arbejde med det. Webinaret vil også give dig et overblik over dine muligheder, og viden om, hvad det vil kræve at arbejde struktureret med at forbedre miljøforholdene og blive certificeret.

Du finder dagens program her

Efter mødet har du fået:

  • et overblik over de forskellige certificeringsmuligheder.
  • en grundlæggende forståelse for principperne bag miljømærkning og miljøledelse (ISO 14001).
  • viden om hvad det kræver at arbejde struktureret med at forbedre virksomhedens miljøforhold og at blive miljøcertificeret.

Om bæredygtig bundlinje 2.0:

Miljønetværk Nordsjælland er sammen med Cphbusiness videnspartnere i projekt Bæredygtig Bundlinje 2.0 og er ansvarlig for de temaspecifikke spor miljømærker & miljøledelse og affald & ressourcer.

I Bæredygtig Bundlinje 2.0 arbejder små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden for at gøre deres forretninger mere bæredygtige. Sammen med kommuner, videnspartnere og brancheorganisationer vil omkring 80 virksomheder udvikle deres forretningsmodeller, så de bliver grønnere og mere cirkulære – til fordel for miljøet og bundlinjen.

Du kan læse mere om projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0 https://www.gate21.dk/baeredygtig-bundlinje-2/

Del denne begivenhed

bottom of page