top of page

tors. 03. feb.

|

Globalhagen

Workshop: Grønne Ambitioner: En struktureret indsats der fremtidssikrer din forretning

Står din virksomhed med miljøkrav fra kunder, men mangler viden om, hvordan I kan imødekomme disse? Vil du gerne bidrage til, at din virksomhed tager mere ansvar for samfundet og den grønne omstilling? Kom er vær med når Grønne Erhverv inviterer Miljønetværk Nordsjællands medlemmer til workshop.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Workshop: Grønne Ambitioner: En struktureret indsats der fremtidssikrer din forretning
Workshop: Grønne Ambitioner: En struktureret indsats der fremtidssikrer din forretning

Tid & sted

03. feb. 2022, 15.00 – 18.30

Globalhagen, Ravnsborggade 11, 2200 København, Danmark

Om eventet

Står din virksomhed med miljøkrav fra kunder, men mangler viden om, hvordan I præcist kan imødekomme disse? Vil du gerne bidrage til, at din virksomhed tager mere ansvar for samfundet og den grønne omstilling?

Så deltag i workshoppen ”Grønne ambitioner: en struktureret indsats, der fremtidssikrer din forretning”. Workshoppen, der faciliteres af Grønne Erhverv, Københavns Kommune, foregår den 3. februar 2022 kl. 15:00 hos Globalhagen, Ravnsborggade 11 2200 København N.

Til workshoppen får du viden om, hvordan miljøkrav fylder mere og mere i erhvervslivet, og hvordan du og din virksomhed kan imødekomme netop dette. Det er ikke længere nok at tro, man gør det rigtige for miljøet og klimaet. Nu skal det også dokumenteres. Dette kommer til at påvirke alle typer af virksomheder, uanset størrelse. Med andre ord er der behov for, at alle virksomheder begynder at tage ansvar.

Denne workshop vil hjælpe dig og din virksomhed med lige præcis dette. Via struktureret miljøledelsesarbejde kan din virksomhed både udvise ansvar og dokumentere det. Du vil blive introduceret til praktiske redskaber og ledelsessystemer, samt høre om forskellige certificeringer og standarder. Sidst, men ikke mindst, vil du blive præsenteret for en virksomhed, der selv har prøvet kræfter med lige præcis disse udfordringer. Der vil løbende være øvelser, hvor du sammen med din branche får mulighed for at drøfte og diskutere de forskellige inputs.

Undervejs byder vi på kaffe, kage, frugt og grønt samt lidt snacks. Efter workshoppen byder vi på øl på Nørrebro Bryghus lige rundt om hjørnet.

Del denne begivenhed

bottom of page