top of page
Go%252520Team%252520_edited_edited_edite

ERFA-GRUPPER

Miljønetværk Nordsjælland vil i fremtiden arbejde med pop-up ERFA-grupper inden for bestemte fokusområder. Du kan her følge med i hvilke fokusområder vi har ERFA-grupper inden for. 

FN'S VERDENSMÅL

Pop-up ERFA-gruppen inden for FN's Verdensmål er et helt nyt initiativ, som vi for alvor starter op i løbet af vinteren 2020/2021. Det sker i forlængelse af to planlagte arrangementer om virksomheders arbejde med de 17 Verdensmål, hold øje med vores arrangementskalender her. 

 

Vi forestiller os en ERFA-gruppe, der består af 5-10 personer, som har det formål at udvikle sig fagligt gennem erfaringsudveksling og vidensdeling.

 
ERFA-gruppemøderne tager udgangspunkt i medlemmernes egne cases og vil typisk afspejle de udfordringer og muligheder, medlemmerne står overfor. ERFA-gruppen er forbeholdt medlemmer af Miljønetværk Nordsjælland og henvender sig til de af jer, der ønsker at implementeret arbejdet med FN's Verdensmål i jeres virksomhed

.

Deltagelse i ERFA-gruppen bygger på åbenhed, ærlighed, tillid og fortrolighed og drives bedst frem af deltagernes engagement, tilgængelighed og mødedeltagelse. 
 

Miljønetværkets netværkskoordinator vil sikre driften af gruppen og står for selve mødeledelsen. ERFA-gruppen er i udgangspunktet tidsbegrænset til 2-3 mødegange, som gruppens medlemmer selv er med til at bestemme hvornår ligger. 

 

Har du spørgsmål eller er interesseret i at være en del af vores nye ERFA-gruppe, så kontakt os på e-mail: info.mnn@cphbusiness.dk.

bottom of page